O nama

Analytics d.o.o. osnovan je 2009. godine od kada sa svojim stručnim i neovisnim timom uspješno radi na analizi i uspostavi poslovne sigurnosti i ISO standardima u raznim tvrtkama i institucijama. Od 2020. godine djelatnosti su restrukturirane te se tvrtka još bavi i organizacijskim komuniciranjem, ljudskim potencijalima i GDPR-om. 

Naš cilj je zaštiti sve poslovne resurse našeg klijenta (određene tvrtke ili institucije) kao što su: materijalna dobra, patenti, brandovi, poslovni procesi, ljudski potencijali, poslovne tajne, odnosno sve ono što bi u slučaju dostupnosti konkurenciji ili neovlaštenim osobama našeg klijenta moglo učiniti sigurnosno ranjivim i ne konkurentnim. Također, cilj nam je uspostava optimalne organizacije za našeg klijenta, odabir najboljih kadrova i izbor najbolje strateške komunikacije što će dovesti do značajnijih poslovnih rezultata.

NAŠ TIM

zeljko-cvrtila

Željko

Konzultant za organizaciju i sigurnost, koji se više od 30 godina bavi sigurnošću, vođenjem i organizacijom sustava, Lead Auditor je za više ISO normi, napisao je  više od 60 čanka o sigurnosti i organizaciji sustava, te ima više od 100 izjava za medije i sudjelovanja u televizijskim i radijskim emisijama

Marijana

Magistar ekonomije, diplomirala na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, s preko 10 godina aktivnog rada na poslovima prodaje i marketinških strategija.

marijana-vusic-markulin

Gabrijela

 Specijalist za marketing i komunikacije, diplomirala na Poslovnom veleučilištu Zagreb, s preko 20 godina iskustva u radu marketinga, komunikacija i projekata, te vođenju tvrtke.

Leon

Kreator i voditelj online kanala. Modernim web tehnologijama se služi unazad 5 godina. Svoja znanja i vještine stekao je učeći od etabliranih mentora unutar određenih područja.

leon-cvrtila